TOI (Thuis Online Interactie voor en door VOPN leden) - Ina Zeitlin

Marion Hoeffgen heeft de "Thuis online Intervisie & Inspiratie" (TOI) voor en door leden van de VOPN in het leven geroepen. Vooral  in deze tijd vind ik dit een goed idee. Ieder VOPN lid kan een dergelijk "online-intervisie" organiseren en faciliteren.

 

Op vrijdag 12 juni van 12-13 uur zal  Ina Zeitlin info@inazeitlin.nl) de organisatie en facilitatie op zich nemen.

Het thema van deze TOI is : oplossingsgerichte supervisie. Wat maakt supervisie oplossingsgericht? Wie heeft er ervaring mee en/of wil hier meer over weten?

 

Aanmelden kan door de organisator een mail te sturen dat je mee wilt doen, dan stuurt de organisator jou een link voor een online-platform (bijv. zoom). 

Het zou leuk zijn als meer leden een TOI willen organiseren en faciliteren: dat kan door naam, dag en tijd door te mailen naar : info@vopn.nl: Dan zal er een bericht uitgaan naar de leden en het zal op de agenda van VOPN website gezet worden. Dit laatste kan je ook zelf doen door in te loggen op de website, te klikken op het icoontje onder je naam en dan klikken op "Event insturen". Leuk als er veel mensen meedoen. Als je van te voren even wilt overleggen kan je contact opnemen met Marion Hoeffgen:  info@leren-creeren.nl