Thuis Online Intervisie (TOI ) voor en door VOPN leden - Marion Hoeffgen

 Op initiatief van Marion Hoeffgen is er een plan ontstaan voor het organiseren en faciliteren van "Thuis online Intervisie" (TOI) voor en door leden van de VOPN. Zeker in deze tijd leek ons dat ook een heel goed idee. Ieder lid kan een dergelijk "inloop-intervisie" organiseren en faciliteren.

 

Op woensdag 6 mei van 12-13 uur zal  Marion Hoeffgen (info@leren-creeren.nl)) de organisatie en facilitatie op zich nemen: 

Aanmelden kan door de organisator een mail te sturen dat je mee wilt doen, dan stuurt de organisator jou een link voor een online-platform (bijv. zoom). 

Het zou leuk zijn als meer leden een TOI willen organiseren en faciliteren: dat kan door naam, dag en tijd door te mailen naar : info@vopn.nl: Dan zal er een bericht uitgaan naar de leden en het zal op de agenda van VOPN website gezet worden. Dit laatste kan je ook zelf doen door in te loggen op de website, te klikken op het icoontje onder je naam en dan klikken op "Event insturen". Leuk als er veel mensen meedoen. Als je van te voren even wilt overleggen kan je contact opnemen met Marion Hoeffgen:  info@leren-creeren.nl