Thuis Online Interactie (TOI ) voor en door VOPN leden - Marianne Geurts


Op initiatief van Marion Hoeffgen is er een plan ontstaan voor het organiseren en faciliteren van "Thuis online Interactie" (TOI) voor en door leden van de VOPN. Om te werken met de wijsheid van de groep. Zeker in deze tijd leek ons dat ook een heel goed idee. Ieder VOPN lid kan een dergelijk "online ontmoeting" organiseren en faciliteren. Over vragen of thema's die voor de deelnemers op dat moment nuttig zijn.

 

Op woensdag 20 mei van 12-13 uur zal  Marianne Geurts (mariannegeurts@esentika.com) de organisatie en facilitatie op zich nemen: 

 

Aanmelden kan door de organisator een mail te sturen dat je mee wilt doen, dan stuurt de organisator jou een link voor een online-platform (bijv. zoom). 


Het zou leuk zijn als meer leden een TOI willen organiseren en faciliteren: dat kan door naam, dag en tijd door te mailen naar : info@vopn.nl: Dan zal er een bericht uitgaan naar de leden en het zal op de agenda van VOPN website gezet worden. Dit laatste kan je ook zelf doen door in te loggen op de website, te klikken op het icoontje onder je naam en dan klikken op "Event insturen". Leuk als er veel mensen meedoen. Als je van te voren even wilt overleggen kan je contact opnemen met Marion Hoeffgen:  info@leren-creeren.nl