4e Nationale Congres VOPN: Magische Momenten

VOPN conferentie 2020 is verplaatst naar 23 januari 2021
Vanwege de corona problematiek verplaatsen we de VOPN- conferentie van 31 oktober naar Zaterdag 23 januari 2021.
We kunnen nu niet goed inschatten of en hoe we de veiligheid van deelnemers aan een conferentie met rond de 100 bezoekers kunnen waarborgen. Ook weet het college Zuidoost van het ROC van Amsterdam (onze gastheer) nog niet hoe de regelgeving na de zomervakantie gaat zijn.
In november bekijken we de ontwikkeling van Covid 19 en besluiten we of we de gezondheid van onze gasten in januari wel kunnen garanderen.
We hopen je welkom te mogen heten op 23 januari.
De conferentie commissie: Frank van der Heijden, Jac Rongen en Ron van Achteren.

 

Voor de vierde keer organiseert de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals Nederland (VOPN) op 23 januari 2021 een landelijk congres voor leden en niet leden. 

Dit jaar gaan we  “Magische Momenten ” met elkaar delen.
We delen de mirakel momenten van oplossingsgericht werken in het onderwijs, de jeugdzorg en de neuropsychologie en bezien ze vanuit een filosofische invalshoek: wanneer lukte het, wat zorgde voor een omslag, welke interventie betekende de eerste stap naar een betere toekomst?
 
Het wordt weer een zeer afwisselend programma dat onze verbeeldingskracht zeker zal stimuleren. We hebben al een aantal collega’s bereid gevonden om hun pareltjes met ons te delen en ons te inspireren voor nóg meer magische momenten in de toekomst.
Hou de website in de gaten voor het programma en inschrijving.
 
Als jij jouw magische momenten met ons willen delen, ben je van harte uitgenodigd om ook een workshop te begeleiden. Zie jij het zitten om jouw magische, oplossingsgerichte momenten te delen, meld je dan aan via  info@vopn.nldan sturen we idee naar de congrescommissie. 

 

Nadere informatie over het congres volgt ! Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden meldt je dan aan voor nieuwsbrief van het congres via: https://vopn.nl/contactmet groet van de Congrescom: Frank van der Heijden en Ron van Achteren en Jac Rongen